Adios Mexico

Nog één keer ontbijt in het hotel, ik bestelde lekkere “hot cakes” om er extra van te genieten. Nog één keer liepen we door Playa del Carmen bij een lekker temperatuurtje van 30 graden celsius.

Aan alle mooie vakanties komt echter een keer een einde, zo ook aan deze. Het vliegtuig wachtte vandaag alweer, al hadden we ruim twee uur vertraging. De oorzaak was een kapotte koffie automaat!

Bij deze komt er ook een einde aan dit reisverslag. Het is een lijvig verslag geworden, maar we hebben dan ook veel beleefd. In het eerste gedeelte het indrukwekkende Maya imperium bereisd, schitterende gebieden gezien en een vulkaan beklommen. In de laatste week maar liefst vijftien duiken gemaakt, Advanced Open Water gehaald en diep de cenotes ingeweest.

Het tikken van deze weblog was niet altijd even makkelijk, maar met de hulp van een klein laptopje en incidenteel een internet café of een Starbucks, is het toch gelukt. Eens kijken of een volgende vakantie deze weer kan overtreffen, dat zal niet makkelijk worden! Maar voor nu moet het gewone leven zijn aanvang weer gaan nemen. Nog een laatste Mexicaanse groet en dan is het echt over.

Adios amigos,
Jeroen & Leander

Kort filmpje met een impressie van de vakantie: